Förbeställning öppen för våra populära Winter Solid breeches och Jet smooth breeches!

Förbeställning öppen för våra populära Winter Solid breeches och Jet smooth breeches!

Vi har lyssnat på era önskemål och vi är glada att meddela att våra efterlängtade vinterridbyxor och "Jet smooth breeches" är på väg in i lagret! För att göra detta ännu bättre, ger vi er nu chansen att säkra era favoriter genom att förbeställa dem redan idag.

Våra vinterridbyxor är inte bara funktionella under kalla dagar, de är också perfekta för att hålla stilen på topp under vintermånaderna. Och våra "smooth breeches"? De är en ständig favorit för sin smidiga passform och komfort som håller dig bekväm hela dagen, oavsett vad du har planerat.

Genom att förbeställa nu kommer ni säkra era val och få dem levererade till er inom kort, ungefär inom 10 arbetsdagar. Så varför vänta när du kan säkerställa att du får just de ridbyxorna du längtat efter?

Förbeställningen är en chans att vara bland de första som får tag på dessa eftertraktade plaggen när de landar i vårt lager. Håll stilen och njut av komforten – låt inte chansen att säkra dina favoriter smita iväg!

Var vänlig notera: Leveranstiden för förbeställningar förväntas vara cirka 10 arbetsdagar beroende på tillgänglighet och förväntad ankomst till lagret.

Tack för att ni väljer oss för ert ridbehov!

Tillbaka till blogg